Sorterargatan 35, Stockholm

Optimal lagerlokal med lastkaj i Vinsta

Om lokalen

Sorterargatan 35

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    615 kvm

Lokalen

Välkommen till denna imponerande lagerlokal om 615 kvm med möjlighet till produktion. Strategiskt belägen i Vinsta för en effektiv och tillgänglig logistikverksamhet. Med sin praktiska lastkaj för enkel hantering av varor erbjuder denna lokal optimala förutsättningar för företagets behov.
Lokalen har en generös takhöjd, moderna faciliteter och en anpassningsbar layout för olika typer av verksamheter.
Tillgänglig för omedelbar inflyttning.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Vinsta är en stadsdel i Västerort i Stockholm. Området består dels av Vinsta företagspark (tidigare Johannelunds industriområde), dels av kullen och grönområdet Johannelundstoppen. Här har du nära till restauranger och livsmedelsaffärer. Närliggande Vällingby Centrum erbjuder dessutom all önskvärd service.

Vinsta är en del av ABC-staden Vällingby, där ABC står för arbete, bostad och centrum. Området Vinsta-Johannelund är under stark utveckling. Här byggs bostäder, arbetsplatser, parker med mera. Det planeras bland annat för en knutpunkt för kollektivtrafiken med en ny bussterminal. När Förbifart Stockholm med trafikplats Vinsta färdigställs kommer detta dessutom att öka områdets tillgänglighet genom närheten till det regionala vägnätet.

Kommunikationer

Fem minuters gångpromenad från tunnelbanestationen Johannelund som trafikerar gröna linjen. Flertalet bussar trafikerar området, som ligger i direkt anslutning till Förbifart Stockholm.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och i husets garage.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sorterargatan 35

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.