Karriär

En karriär där allt är möjligt.

Vi söker ständigt människor med förmågan att se möjligheter. Om du dessutom drivs av viljan att ständigt utveckla dig själv och andra – då kan vi ge dig rätt förutsättningar att påverka både din egen och Corems framtid. Var vill du börja?

Varför Corem?

Hos oss får du den bästa tiden i ditt arbetsliv. Inte bara för att vi älskar att ha kul, utan också för att vi vet att glädje skapar trivsel och kreativitet. Läs om vad som förenar oss på Corem. Hur väl stämmer det in på dig?

Läs om en karriär på Corem

Här är allt möjligt

På Corem anser vi att drömmar är till för att förverkligas – och med vårt syfte ”Vi skapar plats för möjligheter” vill vi inta och stärka positionen som branschens främsta möjliggörare.

Läs mer om vårt syfte

Student

Vi skapar plats för möjligheter - vill du vara med?

Hej student! Här kan du läsa allt om exjobb, talangprogram och sommarjobb.

Läs mer

Ledarskap på Corem

På Corem är ledarskap viktigt. Vi vet att varje medarbetare är en del av vår framgång och hos oss får du tidigt ta ett stort ansvar. Men du står aldrig ensam. På Corem värnar vi om ett gott ledarskap för ett hållbart arbetsliv. Ett ledarskap som stöttar din utveckling.

Läs mer om vad ett bra ledarskap är för oss

Vi jobbar nära våra kunder

Vi tror på att alltid vara nära våra kunder. Därför jobbar vi lokalt och medverkar till stadsutvecklingen. Vi drivs av att stötta och vägleda så att våra kunder kan utvecklas och möta framtiden.

Tips innan du söker

Som kandidat är det du som står i centrum. Därför är vi måna om att göra rekryteringsprocessen så bra vi bara kan för dig. Vad händer när du har skickat in en ansökan? Hur förbereder du dig inför en intervju? Här berättar vi om varje del i processen och svarar på vanliga frågor.

Läs om vår rekryteringsprocess

 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Lina Bergman för att få mer information om en karriär på Corem.

Skicka email