Time Building

En fastighet som bland annat erbjuder moderna kontor, inspirerande loungeyta och restaurang med uteservering.

Time Building, Stockholm

Fastigheten Borgarfjord 4 på Torshamnsgatan i Kista har stor flexibilitet med två välkomnande entréer, generös planlösning, rymliga lounge-ytor och konferensutrymmen. Därtill ett servicecenter som hjälper och bistår husets hyresgäster och besökare med effektiv kontorsservice. Stor och trevlig restaurang finns i huset.

Torshamnsgatan ligger nära Kistamässan, Victoria Tower och nyutvecklade Arne Beurlings Torg. Här har du nära till allt som är viktigt för dagens och morgondagens arbetsplats. Du har goda kommunikationer med närhet till Arlanda, E4:an och E18, pendeltåg (Helenelund), snabbtåg och tunnelbana. Bara några steg bort ståtar skyskrapan Scandic Victoria Tower med ett toppmodernt hotell, restaurang, kontor, skybar och konferensmöjligheter.

På 6-7 minuters gångavstånd ligger Kista Galleria, ett av Stockholms största köpcentrum, känt för att hålla öppet ända till 21.00. Inom räckhåll finns post, bank, träningsanläggning, caféer och restauranger, kiosk, kemtvätt och bilservice med mera. Att ha kontor här underlättar din vardag och ger dig en trygg etablering för framtiden.

 

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta Robin Jansson för att få mer information om Time Building.

Skicka email