Om Corem

Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter för framtiden.

Om Corem

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt fokus på kontinuerlig förädling, stadsutveckling och att finnas nära dig som kund. Vårt fastighetsbestånd är samlat i attraktiva lägen i storstadsområden och tillväxtregioner, lokaler som gör det möjligt för våra kunder att utveckla sin affär. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Här på corem.se har vi samlat en stor mängd information om vår verksamhet. Här kan du söka ledig lokal, läsa om vårt fastighetsbestånd, hitta kontaktuppgifter, ta reda på hur vi arbetar med hållbarhet, fördjupa dig i finansiell och aktierelaterad information, läsa om hur det är att jobba hos oss – och mycket mer.  Självklart kan du som kund också göra en serviceanmälan och snabbt komma i kontakt med oss.

Hoppas du hittar vad du söker! Tveka inte att höra av dig annars.