Karriär

Hos oss får du den bästa tiden i ditt arbetsliv.

Varför Corem?

Hos oss får du den bästa tiden i ditt arbetsliv. Inte bara för att vi älskar att ha kul, utan också för att vi vet att glädje skapar trivsel och kreativitet. Läs om vad som förenar oss på Corem. Hur väl stämmer det in på dig?

Kunden i första rummet – alltid

Kunderna kommer till oss för att de vet att vi alltid sätter dem i första rummet. De kan känna sig trygga med att det alltid finns en lösning på varje problem. Genom vår kreativitet, kompetens och samarbetsförmåga kan vi skapa utrymme för möjligheter som de inte ens visste fanns.

Tillsammans är vi starka

Vi har alla olika styrkor, och hur vi använder dem definierar Corem som bolag. Att söka samarbete är inte bara lärorikt och roligt – det leder också till att vi lättare kan sätta oss in i kundernas behov. Genom att visa uppskattning och ge feedback skapar vi välmående och effektiva team.

Ledare som stöttar din utveckling

Vi tror på varje människas förmåga att fatta bra beslut. Oavsett om du är erfaren eller helt ny i rollen ansvarar du för att driva affären framåt – och skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder att maximera sin potential utifrån vårt erbjudande. Vad ansvaret innebär varierar självklart beroende på tid, utmaning och uppdrag. Men du står aldrig ensam. På Corem värnar vi om ett hållbart arbetsliv, möjlighet till individuell utveckling och ett gott ledarskap.

Läs mer om Ledarskap på Corem

Frihet under ansvar

Vi går till jobbet för att göra skillnad. Därför står vi aldrig stilla. Vi vrider på perspektiv, utmanar oss själva och trotsar förutfattade meningar. Genom att ständigt se nya möjligheter utvecklar vi oss själva som människor och framtidssäkrar Corem som bolag. Genom eget ansvar, frihet och stöttande kollegor får du flexibiliteten att kunna styra din dag. Allt för att ditt arbete hos oss ska bli så roligt och utvecklande som möjligt.

 

Hållbar, långsiktig kvalitet

Vi drivs av att stötta och vägleda våra kunder så att de kan utvecklas och möta framtiden. På Corem har vi länge haft fokus på hur samhället kan bli mer hållbart och arbetar ständigt för att skapa långsiktig kvalitet. Som samhällsutvecklare ska vi känna oss stolta över det vi lämnar över till kommande generationer.

En karriär där allt är möjligt

Det är på Corem det händer. Oförutsägbart på ett positivt sätt då vi är branschens främsta möjliggörare. Vi söker ständigt människor med förmågan att se möjligheter. Om du är driven, ansvarstagande och engagerad så är karriär- och utvecklingsmöjligheterna många.

Sök bland våra lediga jobb.