Sorterargatan 33, Stockholm

Lager med omklädningsrum finns för omgående uthyrning

Om lokalen

Sorterargatan 33

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    281 kvm

Lokalen

Välkommen till en praktisk och mångsidig lagerlokal i hjärtat av Vinsta. Med en yta om 281 kvm erbjuds gott om utrymme för lagring och distribution. Här finns allt du behöver för att effektivisera din verksamhet.

Det strategiska läget i Vinsta ger en utmärkt flexibilitet tillsammans med en anpassningsbar yta för olika behov.
Lokalen innehar moderna bekvämligheter som underlättar daglig verksamhet samt ett eget omklädningsrum för personalen.
En snabb och smidig tillgång till port och lastkaj förenklar hanteringen av leveranser och försändelser.

Den här lokalen är perfekt för företag som söker en funktionell och effektiv arbetsplats. Missa inte chansen att säkra din plats i en av Vinstas mest eftertraktade företagsområden.
Omgående tillgänglig för uthyrning.

Kontakta oss för mer information och för att boka en visning.

Området

Vinsta är en stadsdel i Västerort i Stockholm. Området består dels av Vinsta företagspark (tidigare Johannelunds industriområde), dels av kullen och grönområdet Johannelundstoppen. Här har du nära till restauranger och livsmedelsaffärer. Närliggande Vällingby Centrum erbjuder dessutom all önskvärd service.

Vinsta är en del av ABC-staden Vällingby, där ABC står för arbete, bostad och centrum. Området Vinsta-Johannelund är under stark utveckling. Här byggs bostäder, arbetsplatser, parker med mera. Det planeras bland annat för en knutpunkt för kollektivtrafiken med en ny bussterminal. När Förbifart Stockholm med trafikplats Vinsta färdigställs kommer detta dessutom att öka områdets tillgänglighet genom närheten till det regionala vägnätet.

Kommunikationer

Fem minuters gångpromenad från tunnelbanestationen Johannelund som trafikerar gröna linjen. Flertalet bussar trafikerar området, som ligger i direkt anslutning till Förbifart Stockholm.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och i husets garage.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sorterargatan 33

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.