Lediga lokaler & kontor i Norrköping

Du hittar lediga lokaler i Norrköping med omnejd här, både centralt och i utkanten av staden. Hos Corem kan du hyra många olika typer av kommersiella lokaler och du hittar bland annat kontor, kontorshotell, lagerlokal och butik.

Läs mer

Norrköping är en stad som länge varit känd för sina många fabriker. Framförallt pappers- och massaindustrin har en stark ställning i staden. Verkstadsindustrin, som utöver den offentliga sektorn kommit att bli stadens största arbetsgivare, är otroligt viktig för näringslivet här.

Även Universitetet är en stark och viktig drivkraft, populära Campus Norrköping ligger mitt i centrum och det så kallade industrilandskapet. Här finns omkring 5000 studenter som studerar allt från vård och kommunikation till lärar- och civilutbildningar.

Norrköping är en växande, och en väldigt spännande, ort att verka på med allt fler verksamheter och nya etableringar. Tillsammans med Linköping är staden klassad som ett av Sveriges främsta tillväxtområden.

ATTRAKTIVA LOKALER I NORRKÖPING
Corem äger och förvaltar lediga lokaler i Norrköping och i stadens närområden. Du hittar exempelvis flera lokaler att hyra centralt inom Industrilandskapet eller i närheten av Resecentrum. Likaså erbjuder vi lediga lokaler i Kungsängen, Ingelsta, Haga, Himmelstalund och i Norrköpings centrum.

Just Industrilandskapet är en stadsdel som domineras av ståtliga fabriksbyggnader intill Motala Ström och är något unikt i Europa.

Är du intresserad av att hyra en lokal till din verksamhet kan du via sökfunktionen filtrera fram en lokal som passar dig. På varje objektsida kan du hitta prospekt, områdesinformation, kommunikationer och information om närliggande service. Prospektet kan enkelt laddas ned och delas inom företaget. På vissa av objekten kan det finnas kompletterande informationsblad som du kan ladda ner. Dessutom finns både planlösning och bilder som visar lokalen och dess omgivningar.

Välj stad
Välj lokaltyp
Välj storlek
Textsök

Sök bland 13 objekt

Välj stad

Börja din sökning genom att välja en stad.

Välj område

0 kvm
1000+ kvm