Karriär

Vi skapar plats för möjligheter – vill du vara med?

Student

Det är på Corem det händer. Oförutsägbart på ett positivt sätt då vi vill vara branschens främsta möjliggörare. Vi värderar och tar tillvara de färska kunskaper du kan bidra med som nyutbildad. Tillsammans med dina kollegor får du ta dig an spännande utmaningar och skräddarsy din framtida karriär.

Exjobb och praktik

Ett examensarbete eller praktik blir ett utmärkt tillfälle för dig att få uppleva hur det är att arbeta på Corem – och ett utmärkt tillfälle för oss att få lära känna dig. De flesta exjobb och praktikarbeten uppstår i dialog mellan studerande och chef. Ha gärna ett färdigt tema på ditt exjobb när du kontaktar oss. Om du vet inom vilket verksamhetsområde och var du vill jobba så kan du kontakta oss och vi guidar dig. Du kan också gå in under lediga jobb och se om det finns annonser om exjobb eller praktik.

 

Sommarjobb

Att sommarjobba är ett utmärkt sätt att lära känna Corem. Vissa delar av Corem erbjuder sommarjobb eller extraarbete av olika slag. Det finns inget gemensamt sista ansökningsdatum för våra sommarjobb, men vi ser gärna att du är ute i god tid under vårterminen. Ibland finns sommarjobb utlysta under våra lediga jobb.

 

En karriär där allt är möjligt

Det är på Corem det händer. Oförutsägbart på ett positivt sätt då vi är branschens främsta möjliggörare. Vi söker ständigt människor med förmågan att se möjligheter. Om du är driven, ansvarstagande och engagerad är karriärs- och utvecklingsmöjligheterna många.