Karriär

Tips innan du söker.

Tips innan du söker

Vad roligt att du är nyfiken på hur det går till att bli en av oss! Vi är måna om att göra vår rekryteringsprocess så bra som det bara går för dig. Nedan berättar vi om varje enskild del av processen.

Din ansökan

Du får ett bekräftelsemail direkt efter att du har skickat in din ansökan. När vi har tittat på din ansökan stämmer vi av hur väl din profil matchar tjänsten du söker. Vi har fastställt vilken erfarenhet och kompetens tjänsten kräver, men också vilka personliga egenskaper och drivkrafter som vi vill se i vår kultur.

Intervjuer

Heja oss, du blev en av de utvalda! Vi från HR kommer att ringa dig för att boka in en intervjutid. De kommer ske i tre steg:

  1. I första steget träffar du din eventuellt blivande chef och en representant från HR.
  2. Om du går vidare skickar vi ut en länk till tester, och när du har genomfört dem ringer vi upp och bokar in en telefonavstämning för att återkoppla på testerna.
  3. För dig som går vidare till sista steget väntar en intervju med rekryterande chef och chefs chef, en så kallad ”farfarsintervju”. Under dessa möten berättar vi om Corem, om tjänsten som du har du sökt och vad vi kan erbjuda dig. Framför allt kommer vi att fokusera på dig, din utveckling och din framtida potential. Självklart får du mer information om detta om det blir aktuellt i ditt fall.

Referenser

Vi tar oftast två referenser där en av dem gärna får vara en person i en arbetsledande ställning.

Återkoppling

På Corem hanterar vi ansökningarna och kallar till intervjuer löpande. Om du inte har gått vidare kontaktar vi dig så snart det är möjligt. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss om du har frågor under resans gång. Kontaktuppgifter till den person som bäst kan svara på dina frågor finns alltid i annonsen.

Spontansökan

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med bra och drivna människor. Om du inte hittar en specifik tjänst som matchar din profil just nu är du varmt välkommen att lämna en spontanansökan. Dina uppgifter sparas då i vår kandidatbas och kan sökas i samband med framtida rekryteringar. Observera att vi inte tar emot CV via email.

Lämna spontanansökan här