Corems Varumärken

Corem utvecklar verksamheter som kompletterar förvaltningsverksamheten och ökar kundnöjdheten.

Corems Varumärken

Corems affärsområde Konceptutveckling ansvarar för att utveckla sidoverksamheter och varumärken som genom sitt erbjudande kompletterar förvaltningsverksamheten och ökar kundnöjdheten. Ett koncept kan vara en verksamhet som Corem väljer att etablera som en sidoverksamhet, men det kan också vara en förbättrad process med hjälp av ny teknik som kommer hela bolaget till del.

Se nedan för närmare beskrivning av Corem Meetings, Pro Stop, FirstOffice och Corem Parkering.

 

I några av våra utvalda fullservicefastigheter välkomnas du av Corem meetings där våra egna receptionister dagligen möter hyresgästernas behov vare sig det handlar om konferenser, catering, gym, accesser eller blommor.

Via länken kommer du till våra fina konferensanläggningar där du har möjlighet att boka rum och få mer information. Som hyresgäst till Corem har du rabatterade priser.

Läs mer om Corem Meetings


Pro Stop erbjuder möjlighet till one stop shopping för hantverkare och yrkesmän. Handelsområdena ligger i noga utvalda stadsnära lägen med riktigt bra tillgänglighet.

Här kan hantverkare och yrkesmän hitta ett stort utbud av yrkesbutiker samt kompletterande service.

Läs mer om Pro Stop

FirstOffice erbjuder effektiva och flexibla kontorshotell med arbets- och mötesplatser i en inspirerande miljö. FirstOffice är en av Sveriges största kontorshotellsaktörer.

Kontorshotellen är utformade i skandinavisk design med utvalda möbler, inredning och teknologi för att skapa en välkomnande och inspirerande miljö att arbeta i.

Läs mer om First Office

Corem Parkering hjälper dig att hantera dina bilplatsavtal snabbt, smidigt och enkelt.

Genom Kundportalen eller Corem Parkering Appen kan du administrera nya eller eventuella förändrade parkeringsbehov.

Corem Parkering erbjuder bilplatser i områden där Corem har fastighetsbestånd.