Siktgatan 1-3, Stockholm

Lager / Produktion med lastkaj & Lasthiss 150 kvm

Om lokalen

Siktgatan 1-3

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    150 kvm

Lokalen

Välkommen till Siktgatan 3 i Vinsta.
Med en imponerande yta om 150 kvm och moderna faciliteter är detta det idealiska valet för företaget som söker effektivitet och bekvämlighet. Ett unikt tillfälle att ta er verksamhet till nästa nivå med denna mångsidiga lager- och produktionslokal.
Lokalen är flexibel med anpassningsbar yta och moderna bekvämligheter som underlättar er dagliga verksamhet.

Denna lokal är inte bara en plats för arbete, det är en investering i din företagsframtid. Oavsett om ni behöver utöka din lagringskapacitet eller optimera produktionsprocesserna är detta den perfekta platsen för er verksamhet.

Kontakta oss idag för att boka en visning och ta nästa steg mot en effektivare och framgångsrik framtid.

Området

Vinsta är en stadsdel i Västerort i Stockholm. Området består dels av Vinsta företagspark (tidigare Johannelunds industriområde), dels av kullen och grönområdet Johannelundstoppen. Här har du nära till restauranger och livsmedelsaffärer. Närliggande Vällingby Centrum erbjuder dessutom all önskvärd service.

Vinsta är en del av ABC-staden Vällingby, där ABC står för arbete, bostad och centrum. Området Vinsta-Johannelund är under stark utveckling. Här byggs bostäder, arbetsplatser, parker med mera. Det planeras bland annat för en knutpunkt för kollektivtrafiken med en ny bussterminal. När Förbifart Stockholm med trafikplats Vinsta färdigställs kommer detta dessutom att öka områdets tillgänglighet genom närheten till det regionala vägnätet.

Kommunikationer

Fem minuters gångpromenad från tunnelbanestationen Johannelund som trafikerar gröna linjen. Flertalet bussar trafikerar området, som ligger i direkt anslutning till Förbifart Stockholm.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och i husets garage.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Siktgatan 1-3

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.