Krossgatan 24-26, Stockholm

Rymlig verkstadslokal med en rad faciliteter

Om lokalen

Krossgatan 24-26

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    1094 kvm

Lokalen

Välkommen till Krossgatan. Här erbjuds en verkstadslokal med kundmottagningsdel, dusch- och omklädningsrum.

Verkstadslokalen hyrs ut i befintligt skick med möjlighet för hyresgästen att själv göra investeringar. I lokalen ingår:

- Central oljeanläggning
- Avgasuttag 6 st
- Saxlift 5 000 kg
- Fyrpelarlyft (takhöjd för att ta in ytterligare en lyft)
- Oljeavskiljare och avlopp
- Central tryckluftsanläggning
- Utrustning för glykol- och spolarvätska
- Modern ventilationsanläggning
- Plats för 6 st billyftar
- Motordriven port
- 3-fas el
- Dusch- och omklädningsrum

Hör av dig till oss för mer information eller för att boka visning.

Området

Vinsta är en stadsdel i Västerort i Stockholm. Området består dels av Vinsta företagspark (tidigare Johannelunds industriområde), dels av kullen och grönområdet Johannelundstoppen. Här har du nära till restauranger och livsmedelsaffärer. Närliggande Vällingby Centrum erbjuder dessutom all önskvärd service.

Vinsta är en del av ABC-staden Vällingby, där ABC står för arbete, bostad och centrum. Området Vinsta-Johannelund är under stark utveckling. Här byggs bostäder, arbetsplatser, parker med mera. Det planeras bland annat för en knutpunkt för kollektivtrafiken med en ny bussterminal. När Förbifart Stockholm med trafikplats Vinsta färdigställs kommer detta dessutom att öka områdets tillgänglighet genom närheten till det regionala vägnätet.

Kommunikationer

Fem minuters gångpromenad från tunnelbanestationen Johannelund som trafikerar gröna linjen. Flertalet bussar trafikerar området, som ligger i direkt anslutning till Förbifart Stockholm.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och i husets garage.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Krossgatan 24-26

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.