Lediga lokaler & kontor i Göteborg

Här finner du Corems lediga lokaler i Göteborg. För att hitta en lokal som passar dig och ditt företag, kan du använda filtreringen i vår lokalsökfunktion. Utbudet av lokaler i Göteborg är stort och passar verksamheter inom många olika branscher.

Läs mer

Göteborg är Sveriges näst största stad och erbjuder allt du kan förvänta dig av en storstad. Staden är känd för sitt vattennära läge och sitt historiska arv som hamnstad. En stor del av den svenska importen och exporten sker via Göteborgs hamn, som är Nordens största. Några av Skandinaviens större industrikoncerner såsom Volvo, SKF och Hasselblad har sitt ursprung och sina huvudkontor i staden.

På grund av hög efterfrågan på lokaler har många företag valt att söka sig utanför stadskärnan, vilket gjort att fler områden i Göteborgsregionen växt sig starka. Corem erbjuder lokaler på flera platser i området, så som i Partille och Mölndal. För att underlätta för dig i ditt sökande finns mer information om varje lokal på respektive objektsida. När du hittar en lokal som passar, kan du enkelt göra en intresseanmälan eller höra av dig till vår kontaktperson med frågor.

Välj stad
Välj lokaltyp
Välj storlek
Textsök

Sök bland 47 objekt

Välj stad

Börja din sökning genom att välja en stad.

Välj område

0 kvm
1000+ kvm
1 2