Gamletullsgatan 12, Halmstad

Ljusa och moderna kontorslokaler i centrala Halmstad.

Om lokalen

Gamletullsgatan 12

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    555 kvm

Lokalen

Välkommen till Gamletullsgatan 12 och denna moderna kontorslokal i centrala Halmstad.

Kontorslokalen är anpassad för upp till ca 35 personer och inrymmer idag 2 konferensrum, tysta rum, 2 kontor och öppna landskap samt pentry och pausutrymmen. Här finns möjlighet goda anpassningsmöjligheter vad gäller planlösningen för att denna lokal ska passa er verksamhet på bästa sätt.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Halmstad är en hamnstad i Hallands län. Med direkt närhet till Halmstad centrum återfinns mysiga caféer, restauranger, butiker, uteliv, gammal arkitektur, konst och parker. Staden är byggd kring ån Nissan vilket har gett staden en särskild prägel.

Kommunikationer

Fastigheten har ett utmärkt läge i centrala Halmstad med direkt närhet till resecentrum och dess goda kommunikationsmöjligheter

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till fastigheten

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Gamletullsgatan 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.