Strandgatan 1-3, Halmstad

FirstOffice Tullhuset är ett trevligt kontorshotell med utsikt över vackra Nissan.

Om lokalen

Strandgatan 1-3

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    12 - 20 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Tullhuset!

FirstOffice Tullhuset är ett nyrenoverat kontorshotell med trevliga kontor och gemensamhetsutrymmen där allt ingår för en smidig arbetsplats.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 5 rum i storlekarna 12-20 kvm, lämpliga för 2-3 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Mötes- och konferensrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor
- Handikappanpassade toaletter och hiss
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Egen postbox med låsbart fack
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Flygstaden är ett industriområde och populärt handelsområde i västra Halmstad. Namnet kommer av närheten till stadens flygplats Halmstad City Airport. Här erbjuds ett stort utbud av butiker, nöjen och restauranger samt en återvinningscentral, bilprovning och mack.

Kommunikationer

Kontorshotellet har mycket goda kommunikationer med gångavstånd till centralstationen och resecentrum.

Övrigt

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell i tio städer vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - Nyckelfärdiga kontor för det större företaget. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Strandgatan 1-3

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.