Stationsgatan 37, Halmstad

FirstOffice Lokstallarna är ett nytt kontorshotell i det anrika området Lokstallarna i Halmstad.

Om lokalen

Stationsgatan 37

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    14 - 58 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Lokstallarna!

FirstOffice Lokstallarna är ett nybyggt kontorshotell i ett växande område med närhet till både Halmstads stadskärna och resecentrum. Kontoret erbjuder ljusa och moderna kontorslokaler, gemensamhetsutrymmen och fullt utrustade mötesrum.

Här erbjuds modernt inredda privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - nyckelfärdigt kontor med eget samtalsrum. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 14-22 kvm, anpassat för 2-6 personer samt och BigOffice finns i storleken 58 kvm, anpassat för 8 personer.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum, Coworking eller BigOffice
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Fullt utrustade mötes-och konferensrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Omklädningsrum med dusch
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor och det gemensamma kontoret
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Terrass

Området

Lokstallarna har anor från sekelskiftet vilket ger området mycket karaktär. Området användes tidigare av SJ för att meka med lok, men har under dem senaste 20 åren transformerats till en ”företagsby” med en restaurang och företag i många olika branscher.

Kommunikationer

Från kontorshotellet är det gångavstånd till såväl Halmstads stadskärna som resecentrum (tåg och buss). På området finns en lunchrestaurang och yogastudio och inom fem minuters promenad även en gedigen träningsanläggning. Lokalen har också närhet till flera stormarknader.

Övrigt

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell i tio städer vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - Nyckelfärdiga kontor för det större företaget. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stationsgatan 37

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.