Gamletullsgatan 12, Halmstad

FirstOffice Järnvägen är ett kontorshotell beläget i centrala Halmstad.

Om lokalen

Gamletullsgatan 12

  • Område

    Halmstad

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    10 - 30 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Järnvägen!

FirstOffice Järnvägen är ett fullt utrustat, modernt kontorshotell med de faciliteter du behöver för att bedriva din verksamhet. Här sitter du tillsammans med andra företagare mitt i centrala Halmstad.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 24 kontorsrum i storlekarna 10-30 kvm, lämpliga för 1-4 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Mötes- och konferensrum.
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Wifi
- Städning
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Egen postbox med låsbart fack
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Halmstad är en hamnstad i Hallands län. Med direkt närhet till Halmstad centrum återfinns mysiga caféer, restauranger, butiker, uteliv, gammal arkitektur, konst och parker. Staden är byggd kring ån Nissan vilket har gett staden en särskild prägel.

Kommunikationer

Fastigeten har ett utmärkt läge i centrala halmstad med direkt närhet till resecentrum och dess goda kommunikationsmöjligheter

Övrigt

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell i tio städer vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - Nyckelfärdiga kontor för det större företaget. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Gamletullsgatan 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.