Enhagsslingan 1A-B, Täby

Modern lokal med egen lastport

Om lokalen

Enhagsslingan 1A-B

  • Område

    Täby

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    618 kvm

Lokalen

Välkommen till Enhagsslingan i Täby. Denna lokal bjuder på fina lagerytor med en god takhöjd om 5 meter, med redan installerade pallstallage. Alla lagerytor har fina epoxigolv och det finns tillgång till vatten och avlopp. Lagret har även en invändig lastkaj. Utöver detta bjuder lokalen på moderna kontorsytor bestående av kontorsrum, öppet kontorslandskap och showroom. Lokalen är perfekt för hantverkarföretag.

Hör gärna av er för att boka visning eller om ni har några frågor!

Området

Täby ligger två mil norr om Stockholm. Här har du nära till både Täby Centrum och Arninge Centrum med butiker, restauranger och all önskvärd service. I Arninge finns också Sveriges första Cosco Wholesales med ett enormt utbud av varor till låga priser. Täby erbjuder naturupplevelser i till exempel Täby prästgårds naturreservat eller längs med Vallentunasjön.

Kommunikationer

Du når fastigheten enkelt med både bil och kollektivtrafik. På endast 10 minuter tar du dig till Roslags-Näsby Station där du kan ta dig vidare till Stockholm city, Kårsta och Österskär, för att nämna några platser. Resan mellan Roslags-Näsby och Östra station i Stockholm tar ca 15 minuter. Med bil når du Stockholm på endast 20 minuter.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Enhagsslingan 1A-B

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.