Kanalvägen 17, Täby

FirstOffice Roslags Näsby är ett nytt kontorshotell i den växande stadsdelen Roslags-Näsby, Täby.

Om lokalen

Kanalvägen 17

  • Område

    Täby

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    9 - 120 kvm

Lokalen

Välkomna till vårt kontorshotell FirstOffice Roslags Näsby!

FirstOffice Roslags Näsby är det perfekta kontorshotellet för dig som letar efter moderna kontorsytor att arbeta, nätverka och inspireras i. En trevlig miljö som är både ergonomisk och inspirerande i skandinavisk design. Roslags Näsby är en central knutpunkt för all trafik norr om Stockholm.

Här erbjuder vi inredda privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 9-30 kvm och BigOffice finns i storlekarna 30-120 kvm.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum, coworking eller BigOffice
- Mötes-och konferensrum
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Städning
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Postlåda utanför ingången
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Täby ligger två mil norr om Stockholm. Här har du nära till både Täby Centrum och Arninge Centrum med butiker, restauranger och all önskvärd service. I Arninge finns också Sveriges första Cosco Wholesales med ett enormt utbud av varor till låga priser. Täby erbjuder naturupplevelser i till exempel Täby prästgårds naturreservat eller längs med Vallentunasjön.

Kommunikationer

I närhet till fastigheten finner du Roslags Näsby station, ca 3 minuter gång. Därifrån kan du ta dig till Stockholm City, Kårsta och Österskär, för att nämna några platser. Resan mellan Roslags Näsby och Östra station i Stockholm tar ca 15 minuter.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kanalvägen 17

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.