Enhagsslingan 17, Täby

Ljust kontor i Täby

Om lokalen

Enhagsslingan 17

  • Område

    Täby

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    250 kvm

Lokalen

Välkommen till Enhagsslingan i Täby.

Här finns ett fint kontor med stora ljusa rum. Generöst konferensrum med parkettgolv på det övre våningsplanet. Helkaklad wc med dusch. Egen hiss till lokalen. Entrén på bottenplan delas med en annan hyresgäst.

Kontakta oss för mer information.

Området

Täby ligger två mil norr om Stockholm. Här har du nära till både Täby Centrum och Arninge Centrum med butiker, restauranger och all önskvärd service. I Arninge finns också Sveriges första Cosco Wholesales med ett enormt utbud av varor till låga priser. Täby erbjuder naturupplevelser i till exempel Täby prästgårds naturreservat eller längs med Vallentunasjön.

Kommunikationer

Till fastigheten kommer du snabbast med bil, dock når du även dit enkelt även med buss. På endast 10 minuter tar du dig till Roslags – Näsby station där du kan ta dig vidare till Stockholm city, Kårsta och Österskär, för att nämna några platser. Resan mellan Roslags – Näsby och Östra station i Stockholm tar ca 15 minuter.

Med bil nås Stockholm på endast 20 minuter.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Enhagsslingan 17

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.