Västberga Allé 32, Stockholm

Kombinerad lager- och kontorslokal om 645 kvm i Västberga.

Om lokalen

Västberga Allé 32

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    645 kvm

Lokalen

På bästa läge i Västberga kan vi nu erbjuda en mycket fin kontors- och lagerlokal om totalt 645 kvm. Lokalen är placerad på våning 4 och har tillgång till varuhiss med lastkaj. Kontoret är ca 380 kvm och lagerytan ca 265 kvm.

Kontorsdelen, som renoverades 2020 fick då nytt kök och nya ytskikt, är utrustad med ett konferensrum och flera mindre mötesrum och har fönster i tre väderstreck.

Lagerdelen har en takhöjd om 2,95 m och godsdörrens bredd är 2,03m x 1,30 m. Fastigheten har både person- och godshiss

Välkommen att kontakta oss för visning eller frågor!

Området

Västberga ligger i södra Stockholm och domineras av Västberga industriområde. Det är Stockholms största industri- och terminalområde. I området finns ett stort utbud av service såsom restauranger, kaféer, butiker, mataffärer och bensinstationer. Du har samtidigt nära till Stockholms innerstad. Elektraparken bjuder dessutom in till lunchpromenader. Den utgörs till hälften av parkområde och till hälften av naturmark.

Kommunikationer

Med bil tar du dig snabbt till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 165 går med 10 minuters trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Det är ca 10 minuters promenad till Midsommarkransens T-banestation, röd linje.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Västberga Allé 32

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.