Arenavägen 55, Globen

Nu utvecklar vi framtidens arbetsplats i Globenområdet.

Kontor mitt i Stockholms nya knutpunkt!

Letar ni efter kontor mitt i händelsernas centrum? Låt oss då hälsa er välkomna till Arenavägen 55. Kontorslokaler belägna mitt i Globenområdet, Stockholms största och mest spännande utvecklingsområde.

Här pågår just nu en spännande transformation där området ska bli en levande och naturlig mötesplats. En plats där man både arbetar och umgås, business and pleasure helt enkelt. Arenavägen 55 är i högsta grad del av den förändringen, med fräscha och topprenoverade ytor som lever upp till morgondagens funktionalitet och behov.

Just nu erbjuder vi lokaler på fem stora, sammanhängande plan på ca 1 500 kvm vardera, totalt en yta på nästan 7500 kvm. Planen ligger utplacerade runt ett atrium med Globen Shopping rakt nedanför på bottenplan. Här finns möjlighet att ta del av allt från det mindre kontoret upp till fem hela våningsplan, beroende på hur behovet ser ut. Det finns också möjlighet att anpassa både planlösning och färgval efter er verksamhets tycke och smak. Allt för att ni ska känna er så hemma som möjligt.

I fastigheten finns dessutom ett garage som man når med hiss och cykelrum för alla som cyklar till och från jobbet. När vi ändå är inne på transport, det finns även supersmidiga kommunikationer med såväl tunnelbana som tvärbana och stort antal busslinjer i närheten, så resealternativen är många och Stockholm city endast några minuter bort.

Tillträde under 2025.

Ett område med puls, för att uttrycka det milt.

Globen är ett av Stockholms mest kända landmärken och här sitter ca 250 verksamma företag.
Området ingår i den vision som Stockholms stad har valt att kalla Söderstaden, där man arbetar för fullt med att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms främsta evenemangs- och nöjespunkt.

Med grannar som Avicii Arena och Tele2 Arena, vilka huserar konserter och sportevenemang i världsklass ligger alltid förväntningarna i luften här. I sportväg kan du få uppleva allt från ett allsvenskt derby till häst-, motor- och issport. Så när vi kallar området pulserande är det ingen överdrift.

I Globen Shopping finns allt du behöver och lite till för att underlätta livspusslet. Här hittar du ett stort antal restauranger som serverar allt från traditionell husmanskost, burgare, grekiskt och sushi till fräscha sallader, vegetariska alternativ och gröna juicer. Här finns också ett flertal klädbutiker, optiker, hemelektronik, apotek, Systembolaget, ICA Supermarket, frisörsalonger, barberare och det mesta du kan tänkas behöva. Att fixa ärenden eller frisyren har aldrig varit enklare eller närmare. I området finns även 2 SATS anläggningar.

Lediga lokaler på Arenavägen 55

Rundvandring - Plan 9

 

Moderna, flexibla och energieffektiva lokaler

Utmärkta kommunikationer och mycket bra service direkt i huset

Smidigt läge