Elektravägen 25, Stockholm

Fint kontor med ca 500 kvm plocklager på Västbergas bästa adress.

Om lokalen

Elektravägen 25

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    709 kvm

Lokalen

På bästa läge i Västberga kan vi nu erbjuda en mycket fin kontors- och lagerlokal om totalt 709 kvm. Lokalen är placerad på våning 3 och har tillgång till varuhiss med lastkaj. Kontoret är ca 209 kvm och lagerytan ca 500 kvm.

Den ljusa kontorsdelen har textilgolv och en öppen planlösning, snygga allmännyttor utrustade med Marbodalkök och två helglasade samtalsrum. Lagerlokalen har access till stor godshiss inne i lokalen och har cirka 3 meter i takhöjd. Gods tas in via lastkaj på transportgata. Lagret har målat industrigolv.

Välkommen att kontakta oss för visning eller frågor!

Området

Västberga ligger i södra Stockholm och domineras av Västberga industriområde. Det är Stockholms största industri- och terminalområde. I området finns ett stort utbud av service såsom restauranger, kaféer, butiker, mataffärer och bensinstationer. Du har samtidigt nära till Stockholms innerstad. Elektraparken bjuder dessutom in till lunchpromenader. Den utgörs till hälften av parkområde och till hälften av naturmark.

Kommunikationer

Med bil tar du dig snabbt till Essingeleden / E4:an och påfarten till Södra länken. Buss 165 går med 10 minuters trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Det är ca 10 minuters promenad till Midsommarkransens T-banestation, röd linje.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Elektravägen 25

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.