Torshamnsgatan 44, Kista

Yteffektiv Kontorslokal i Kista Gate - Perfekt för småföretagaren

Om lokalen

Torshamnsgatan 44

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    118 kvm

Lokalen

Letar du efter det perfekta kontorsutrymmet för ditt företag? Vår kontorslokal i Kista Gate längs Torshamnsgatan är en idealisk plats för ditt företags tillväxt.

Med fokus på det mindre företaget erbjuder vår yteffektiva kontorsyta en inspirerande arbetsmiljö med gott om naturligt ljusinsläpp. Inflyttningsklart efter anpassning efter dina behov.

Beläget mitt emot tillväxtområdet Kista äng, som snart kommer att erbjuda bostäder och kommersiella ytor, är Kista Gate en plats med obegränsade möjligheter. Dessutom erbjuder fastigheten förstklassiga tjänster som gym, reception, konferenslokaler, restaurang och café, biltvätt samt garage i direkt anslutning till kontoret.

Miss inte chansen att vara en del av Kista Gates dynamiska gemenskap! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck allt vad vår kontorslokal har att erbjuda.

Området

Kista ligger i Norrort i Stockholm. Här hittar du Kista Galleria med flertalet lunchrestauranger, ett rikt serviceutbud och generösa öppettider. I stadsdelen finns stora möjligheter att vara social och nätverka. Välkommen att ansluta till löpargrupper, träna i padelhallen eller samla kollegorna för en go kart-aw i Kista Galleria. Området bjuder också in till rekreation i det gröna. Vackra Grönlandsparken ligger mitt i Kistas kontorsområde och intill Corems fastigheter finns ett trevligt promenadstråk dit du kan bjuda ut en kollega eller gäst för en ”walk and talk” i friska luften.

Kista är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt och genomför nu en förvandling där företags- och bostadsområden knyts ihop. Målet är att skapa en blandstad som lever dygnet runt. Grönområden, aktivitetsytor, kollektivtrafik och serviceutbudet utökas. The Kloud är ett initiativ för framtidens Kista där människor, företag, konst och vetenskap ska ha plats att växa och blomstra. Det anordnas aktiviteter och pop ups på torg och platser runtom i stadsdelen. Till exempel har Kista Innovation Park skapats som en öppen plats för att utforska framtidens teknik.

Som hyresgäst i Corems fastigheter har du ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Redan idag sitter en rad större hyresgäster här, såsom Samsung, Tele2, Ericsson med flera. Corem erbjuder möjligheten att krympa och växa fritt inom beståndet.

Kommunikationer

Från Kista når du Stockholms City på 12 minuter med pendeln. Här finns också bussar, tunnelbana och en planerad tvärbana, som beräknas stå klar till 2025. Området ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna. Med bil når du Bromma flygplats på 12 minuter och Arlanda flygplats på 20 minuter.

Parkering

Garageplatser finns i samma fastighet med hiss till respektive våningsplan.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Torshamnsgatan 44

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.