Lediga lokaler & kontor i Kista

Corem erbjuder lediga lokaler i Kista att hyra. Här hittar du allt från kontor och kontorshotell till industri- och lagerlokaler. Vilken sorts lokal söker du till ditt företag? Vi har bred kunskap och kan guida dig till både kontorsrum, lagerlokal, industrilokal och butikslokal.

Läs mer

Kista är stadsdelen som växte fram under 1970-talet och som under 80-talet kom att etablera sig på kartan som IT-företagens eget Mecka strax utanför huvudstaden. Numera finns det nära 10 000 företag med 75 000 anställda i området. Corem är en stor fastighetsägare här och har möjlighet att erbjuda lokaler i stor variation i Kista med omnejd. Här i en ständigt pulserande miljö trivs företagen och du kan hyra kontor i Kista Gallerias byggnader, Kista Science Tower, Victoria Tower, Time Building och i Kista Gate eller i byggnader med nära anslutning till centrumkärnan.

OBJEKTSIDORNA INNEHÅLLER VÄSENTLIG INFORMATION OM LOKALERNA
Vid intresse av en lokal i Kista är Corem rätt fastighetsägare att välja. Vi äger och förvaltar kommersiella lokaler i Kista och vi har service- och förvaltningspersonal på plats för att vi ska kunna vara nära dig som kund för att underlätta din vardag. Genom att filtrera och förfina lokalsökningen hos oss finns möjligheten att specificera typ av lokal, lokalens önskade storlek och område lokalen bör hittas inom.

På respektive objektsida beskrivs varje lokal. Du kan bland annat hitta planlösningar och bilder på interiör och exteriör från lokalen i anspråk. Information som berör närliggande omgivning finns även att tillgå, likaså information om vilken service som finns i anslutning till lokalens fastighet och information om tillgängliga kommunala kommunikationer. På objektsidan kan du via kartan se vart din lokal är placerad i Kista.

För att hyra en lokal eller ett kontor i Kista: kontakta ansvarig kontaktperson eller gör en intresseanmälan så tar vi kontakt med dig inom kort. Kontaktuppgifter till personen som ansvarar för den specifika lokalen du är intresserad av finns att hitta på objektsidan för respektive lokal.

Välj stad
Välj lokaltyp
Välj storlek
Textsök

Sök bland 37 objekt

Välj stad

Börja din sökning genom att välja en stad.

Välj område

0 kvm
1000+ kvm
1 2