Arenavägen 61, Globen

Unik möjlighet till lokal på toppläge

Om lokalen

Arenavägen 61

  • Område

    Globen

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    72 kvm

Lokalen

Välkommen till Globen shopping och denna butikslokal på bästa läge. Det är en unik hyresmöjlighet, då lokalen inte har varit ledig sedan öppning av centrumet 1989. Grannar som H&M och Espresso House skapar höga flöden varje dag. Möjlighet till skyltning finns. I anslutning till lokalen ligger också ett öppet torg, vilket ger dig möjlighet att nyttja torgplatser för servering eller marknadsföring.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Globenområdet ligger intill Sveriges mest kända landmärke. Här duggar evenemangen tätt på Avicii Arena och Tele2 Arena i en pulserande stadsdel. För tillresta besökare ligger Quality Hotel Globe bekvämt vägg i vägg med arenorna. Hotellet är dessutom ett av Stockholms allra största konferenshotell.

I Globen Shopping finns allt du behöver för att underlätta livspusslet: restauranger, butiker, hemelektronik, optiker, frisörsalong med mera. På Tolv Stockholm vid Tele2Arena hittar du dessutom 12 000 kvadratmeter restauranger, nattklubbar, pubar och barer. Här bjuder du kunder och medarbetare på underhållning och sportevenemang i världsklass.

I området finns också möjlighet till rekreation i det gröna. Parker som Blåsutparken eller Bildhuggarparken bjuder in till lunchpromenader. För den aktiva finns flera stora träningsanläggningar med gruppträning från tidig morgon till sen kväll. I området utvecklas också levande torg med attraktiva vistelsemiljöer med grönska och aktiviteter i våra utemiljöer.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med såväl tunnelbana som tvärbana. Närhet till tre tunnelbanor, tvärbanan och ett fyrtiotal busslinjer. För bilburna är påfarten till både E4 och väg 73 precis utanför.

Parkering

Parkeringshuset i garaget rymmer 1 500 platser. Två timmar gratis parkering därtill för besökare.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Arenavägen 61

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.