Arenavägen 55, Globen

Två eller fler våningsplan i toppläge

Om lokalen

Arenavägen 55

  • Område

    Globen

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    3 000 - 7 300 kvm

Lokalen

Välkomna till Arenavägen 55 där vi på Corem just nu tar ett helhetsgrepp och renoverar samtliga ytor till morgondagens standard och behov.

Corem har just nu lediga lokaler på fem stora, sammanhängande plan på ca 1 500 kvm vardera. De ligger runt ett atrium där Globen Shopping ligger i botten med många butiker, restauranger och service. Här finns möjlighet att hyra två till fem våningsplan och anpassa planlösningen och färgval efter eget tycke och smak. I fastigheten erbjuds dessutom ett garage dit hissen når och cykelrum för alla som cyklar till och från jobbet.

Bilagda planlösningar är endast exempelritningar. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Globenområdet ligger intill Sveriges mest kända landmärke. Här duggar evenemangen tätt på Avicii Arena och Tele2 Arena i en pulserande stadsdel. För tillresta besökare ligger Quality Hotel Globe bekvämt vägg i vägg med arenorna. Hotellet är dessutom ett av Stockholms allra största konferenshotell.

I Globen Shopping finns allt du behöver för att underlätta livspusslet: restauranger, butiker, hemelektronik, optiker, frisörsalong med mera. På Tolv Stockholm vid Tele2Arena hittar du dessutom 12 000 kvadratmeter restauranger, nattklubbar, pubar och barer. Här bjuder du kunder och medarbetare på underhållning och sportevenemang i världsklass.

I området finns också möjlighet till rekreation i det gröna. Parker som Blåsutparken eller Bildhuggarparken bjuder in till lunchpromenader. För den aktiva finns flera stora träningsanläggningar med gruppträning från tidig morgon till sen kväll. I området utvecklas också levande torg med attraktiva vistelsemiljöer med grönska och aktiviteter i våra utemiljöer.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med såväl tunnelbana som tvärbana. Närhet till tre tunnelbanor, tvärbanan och ett fyrtiotal busslinjer. För bilburna är påfarten till både E4 och väg 73 precis utanför.

Parkering

Det finns utmärkta parkeringsmöjligheter i stort parkeringsgarage i fastigheten, nås bekvämt via hissen. Gratis parkering erbjuds i två timmar i shoppinggaraget.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Rundvandring

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Arenavägen 55

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.