Hemvärnsgatan 9, Solna

Kontorslokal i populära Solna Gate med all önskvärd service i fastigheten.

Om lokalen

Hemvärnsgatan 9

  • Område

    Solna

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1346 kvm

Lokalen

Välkommen till fastigheten Solna Gate som är en fullservicefastighet med reception, konferens, gym och pool. Det finns även café och restaurang i fastigheten.

Yteffektiv lokal med en perfekt blandning av öppna ytor och rumslösningar. Till lokalen hör en fantastisk terrass i perfekt solläge.

Kontakta oss för mer information.

Området

Fastigheten Solna Gate ligger i ett citynära område i Solna nära guldkorn och service. Här kan du ta en promenad längs vattnet till Pampas Marina eller njuta av en god lunch på någon av Signalfabrikens många restauranger. Ännu närmre är det till restaurangerna Villa Wera och Reload Superfood Bar samt nybyggda Grow Hotel. Du har också nära till gröna Skytteholmsparken och Hagaparken eller utsiktsplatsen med vy över Bällstaviken.

Kommunikationer

Du har nära till både Sundbybergs centrum och Solna Strand, där tunnelbana, pendeltåg och tvärbana passerar. Med buss når du Bromma flygplats på mindre än en kvart. Kommunikationerna blir ännu bättre i framtiden. År 2025 överdäckas järnvägen som idag delar Sundbybergs centrum. Det byggs ett resecentrum under jord där tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg kopplas ihop till en hub för spårbunden kollektivtrafik.

Parkering

Det finns garageplatser i fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Hemvärnsgatan 9

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.