Lediga lokaler & kontor i Solna

Corem erbjuder kommersiella lokaler i Solna att hyra. Är du på jakt efter en kontorslokal eller vill du hyra ett kontorsrum? Med vårt filtreringsverktyg i sökfunktionen kan du enkelt, enligt dina preferenser, få fram de lediga lokaler i Solna som passar dig.

Läs mer

Strax norr om Stockholms city hittas Solna stad vilket i själva verket är en kommun tillhörande Stockholms tätort, men som sedan 1990-talet bestämt att kalla sig för stad istället för kommun. Till sin yta är Solna en av landets minsta kommuner, men trots detta kan man snabbt konstatera att Solna stad är framtids staden på frammarsch. Här blandas nya moderna byggen som har fräscha kontorsytor med äldre hus och industrilokaler.

Sedan 2015 äger och förvaltar Corem fullservice fastigheten Solna Gate. Fastigheten renoverades under hösten 2008 och har en väldigt hög standard. Kontorslokalerna är i det modernaste snittet med en positiv pulserande atmosfär och har mycket ljusa ytor i lokalerna. Bland hyresgästerna hittar vi Toyota, AIR France och Santander Bank med flera. I huset finns både konferenslokaler, restauranger, hälsocenter och egen träningshall.

Solna Gate ligger i Solna Strand som under de senaste åren expanderat snabbt och växt upp till ett starkt profilerat kontorsområde. Läs mer om Solna Gate här.

LEDIGA KONTOR I SOLNA STAD
I dag är Solna ett centrum för svensk byggindustri, och det märks tydligt i arkitekturen i området. Här finns både moderna kontor och lokaler med anrika industrier och byggnader, alla med sin egen speciella charm. Vi på Corem äger och förvaltar främst kommersiella lokaler med fokus på kontor och kontorshotell, men vi har även förråd.

Vi har lokaler i Järva som är en ny stadsdel i Solna och som är under utveckling. Med gångavstånd till både Mall of Scandinavia och Ulriksdal ligger även Järva nära E4:an vilket gör att det finns goda kommunikationsmöjligheter.

Frösunda är en annan stadsdel i Solna stad som vi har lokaler att hyra i. Stadsdelen präglas av en kombination av boende och företagande. Precis som Järva så ligger Frösunda nära E4an, Mall of Scandinavia och Ulriksdal.

Välj stad
Välj lokaltyp
Välj storlek
Textsök

Sök bland 7 objekt

Välj stad

Börja din sökning genom att välja en stad.

Välj område

0 kvm
1000+ kvm