Tenngatan 4, Ingelsta

Kontor med centralt läge i Ingelsta Handelsområde

Om lokalen

Tenngatan 4

  • Område

    Ingelsta

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    123 kvm

Lokalen

Välkommen till Tenngatan 4. Här finns möjligheten att hyra en fin kontorslokal med en blandning av enskilda kontorsrum och öppna kontorsplatser. Med nya ytskikt på väggar och golv kan ni sätta er egen företagsprofil på lokalen.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Ingelsta ligger i norra delen av Norrköping med närhet till E4 och anslutning till större centrala trafikleder. Det ligger nära ett externhandelsområde men även de centrala delarna av staden. Området erbjuder all tänkbar närservice med shoppingcenter, flertalet matbutiker, grossister, gym och padelhall.

Kommunikationer

Fastigheten nås enkelt bilvägen med direkt närhet till E4:an. Dessutom finns busshållplats finns i närheten där linje 12 och 13 passerar.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra med eller utan inhängning. Dessutom finns möjlighet till laddning av elbilar samt ett antal kostnadsfria besöksplatser.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Planlösning

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Tenngatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.