Koppargatan 15, Ingelsta

Trevlig kontorslokal med möjlighet till lageryta i Norrköping

Om lokalen

Koppargatan 15

  • Område

    Ingelsta

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    485 - 1 200 kvm

Lokalen

Välkommen till Koppargatan 15!

Trevlig kontorslokal i behov av renovering. Här ser vi gärna att ni är med och påverkar utformningen för att lokalen ska passa er verksamhet på bästa sätt. Till lokalen hör också en ljuvlig innegård med stor uteplats. Lokalen är idag uppbyggd med flertalet kontorsrum i två plan, mötesrum, omklädningsrum samt till del av kontorsytan finns en lageryta.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Ingelsta ligger i norra delen av Norrköping med närhet till E4 och anslutning till större centrala trafikleder. Det ligger nära ett externhandelsområde men även de centrala delarna av staden. Området erbjuder all tänkbar närservice med shoppingcenter, flertalet matbutiker, grossister, gym och padelhall.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området.

Parkering

Parkeringsplatser finns i närheten av lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Koppargatan 15

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.