Korsgatan 2E, Industrilandskapet

FirstOffice Spinneriet är ett mycket populärt och centralt kontorshotell i en pulserande miljö.

Om lokalen

Korsgatan 2E

  • Område

    Industrilandskapet

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    10 - 41 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Spinneriet!

FirstOffice Spinneriet är ett mycket populärt och centralt kontorshotell i en pulserande miljö. Anläggningen är belägen mitt i gamla Industrilandskapet i en av de vackra fastigheterna vid Motala Ström, Pronova.

Här erbjuder vi privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns 27 rum i storlekarna 10-41 kvm, lämpliga för 1-5 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Mötes-och konferensrum
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Parkeringsplatser (1 per rum) finns att hyra
- Egen postbox med låsbart fack
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Industrilandskapet i Norrköping sträcker sig längs Motala ström och ligger intill vackra Åbackarna. Området domineras av strömmens forsande vatten och kringliggande industribyggnader som bevarats exteriört och idag är anpassade för annan verksamhet. Här befinner du dig i direkt närhet till idrottsarena, Folkets Park samt Campus Norrköping med tillhörande Linköpings Universitet. I området finns all önskvärd service så som gym, butiker, restauranger, frisör och apotek.

Kommunikationer

På promenadavstånd från kontorshotellet når du City med dess breda utbud av restauranger och butiker. Även Campus Norrköping, Visualiseringscenter och Cnema finns i närområdet. Goda kommunikationsmöjligheter med en närliggande buss-och spårvagnshållplats samt tillgång till parkeringsplatser.

Övrigt

FirstOffice erbjuder flexibla kontorsmöjligheter med arbets- och mötesplatser i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell i tio städer vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan privata kontorsrum, coworking samt BigOffice - Nyckelfärdiga kontor för det större företaget. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du tillgång till arbetsplatser och mötesrum i våra 10 städer i Sverige. Vi är verksamma i Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Linköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Korsgatan 2E

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.