S:t Persgatan 19, Industrilandskapet

Inflyttningsklar lokal med vackra fönster

Om lokalen

S:t Persgatan 19

  • Område

    Industrilandskapet

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    328 kvm

Lokalen

Välkommen till S:t Persgatan 19 och denna trevliga kontorslokal med vackra fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Mycket fin lokal fördelat på flera kontor, öppen yta och konferensrum. Kök och matplats med stora vackra fönster åt tre väderssträck.

Kontakta oss för visning eller ytterligare information!

Området

Industrilandskapet i Norrköping sträcker sig längs Motala ström och ligger intill vackra Åbackarna. Området domineras av strömmens forsande vatten och kringliggande industribyggnader som bevarats exteriört och idag är anpassade för annan verksamhet. Här befinner du dig i direkt närhet till idrottsarena, Folkets Park samt Campus Norrköping med tillhörande Linköpings Universitet. I området finns all önskvärd service så som gym, butiker, restauranger, frisör och apotek.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med närhet till både spårvagn och busstrafik. Resecentrum ligger endast en kort promenadväg bort.

Parkering

I anslutning till fastigheten finns både parkering inne och ute att hyra.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
S:t Persgatan 19

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.