Göteborgsvägen 42, Mölndal

Inhägnad uppställningsplats i centrala Mölndal

Om lokalen

Göteborgsvägen 42

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1725 kvm

Lokalen

Välkommen till Göteborgsvägen 42. Här erbjuds en centralt belägen uppställnings/parkeringsplats med grind nära E6 och Göteborg.

Hör av dig till oss för mer information eller för att boka visning.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med promenadavstånd till spårvagnshållplats för linje 2 och 4, som tar er snabbt till både centrala Göteborg och centrala Mölndal. Du har också nära till E6:an.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Göteborgsvägen 42

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.