Norra Ågatan 40, Mölndal

Gym med tillhörande behandlings-, konferens- och omklädningsrum under ett och samma tak

Om lokalen

Norra Ågatan 40

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    560 kvm

Lokalen

Välkommen till Norra Ågatan 40 i Mölndal. Här finns ett härligt och inspirerande gym med tillhörande behandlingsrum.

Med utmärkt läge nära Krokslätt erbjuds nu detta kompletta träningscenter med fräscht gym, konferensrum och flera fina behandlingsrum. Fina omklädningsrum och två trevlig pentrylösningar.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med promenadavstånd till spårvagnshållplats för linje 2 och 4, som snabbt tar dig till både centrala Göteborg och centrala Mölndal.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter direkt utanför entrén. Elbilsladdare finns.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Norra Ågatan 40

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.