Flöjelbergsgatan 14C, Mölndal

Modernt och stort kontor med terrass

Om lokalen

Flöjelbergsgatan 14C

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    889 kvm

Lokalen

Välkommen till Flöjelbergsgatan 14C. Nu finns chansen att hyra ett fräscht kontor på två våningar med en bra mix av cellkontor, landskap och konferensrum. Här återfinns också ett rymligt pausrum, sällskapsytor och terrass på plan 5. Lokalen genomgick omfattande renovering 2020/2021 och har allt ett modernt kontor behöver. Vid behov finns även ett 576 kvm stort låglager vakant i markplan.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Lokalen ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna. Buss passerar fastigheten och du har även nära till Krokslätts fabriker och Lana, där spårvagnarna trafikerar.

Parkering

Fri parkering med fordonsladdare via Vattenfall Incharge. Cykelparkering finns i anslutning till entrén.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Flöjelbergsgatan 14C

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.