Argongatan 2D, Mölndal

Fin lokal i högt läge belägen i Åbro industriområde strax utanför Mölndal

Om lokalen

Argongatan 2D

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    950 kvm

Lokalen

Välkommen till denna fina kontorslokal högst upp i fastigheten med egen terrass. Bästa tänkbara skyltläge mot Söderleden och E6.

Kontakta oss för mer information.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Flera busslinjer trafikerar området och det är cirka 5 minuters promenad till busshållplats AstraZeneca. Härifrån går bland annat buss 758 som tillsammans med spårvagn tar er till Korsvägen på 20 minuter och Lila expressbussen som tar dig till Frölunda Torg på 17 minuter.

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Argongatan 2D

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.