Övägen 8A, Limhamn

Lokal på Limhamn med fantastisk utsikt över Öresund

Om lokalen

Övägen 8A

  • Område

    Limhamn

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    95 kvm

Lokalen

Välkommen till Övägen 8 på Limhamn. Med havet som granne har denna lokal på våning 5 av 6 en fantastisk utsikt över Öresund. Lokalen kan användas som vanligt kontor så väl som behandlingslokal för exempelvis massör eller naprapat. Till lokalen hör gemensamt med övriga våningsplanet två toaletter, pentry samt en stor balkong.

Det finns även möjlighet att hyra extra förråd i källaren om så önskas. I husets gatuplan finns frisör Headon, Fusion Sushi samt Restaurang Portalen.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Stadsdelen Limhamn ligger sydväst om Malmö vid Öresundsbrons fäste. Här har du nära till grönområden precis intill vattnet och ett brett utbud av shopping, restauranger och all daglig service i Limhamns centrum. I området ligger också Skandinaviens största köpcenter Emporia som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och kafeér. Hamnområdet rymmer både industriområde och småbåtshamn.?

Kommunikationer

Centrala Malmö finns på 10-15 minuters avstånd med bil eller buss. Busshållsplats utanför porten.

Parkering

Parkering finns att hyra intill fastigheten. Även timparkering finns för besökare.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Övägen 8A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.