Övägen 8, Limhamn

FirstOffice Dragörkajen är ett nytt kontorshotell i Limhamn med Malmös vackraste utsikt.

Om lokalen

Övägen 8

  • Område

    Limhamn

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    7 - 30 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Dragörkajen!

FirstOffice Dragörkajen är beläget i Limhamns gamla färjehamn med fantastisk utsikt över havet, Öresundsbron och Danmark. Här erbjuder vi arbetsplatser i ljusa och moderna kontorslokaler, gemensamhetsutrymmen och fullt utrustade mötesrum.

FirstOffice Dragörkajen erbjuder privata kontorsrum samt coworking där du kan arbeta smidigt och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 7-30 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum och coworking
- Mötes-och konferensrum
- Städning
- Skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Balkong i soligt läge och utsikt över havet
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Stadsdelen Limhamn ligger sydväst om Malmö vid Öresundsbrons fäste. Här har du nära till grönområden precis intill vattnet och ett brett utbud av shopping, restauranger och all daglig service i Limhamns centrum. I området ligger också Skandinaviens största köpcenter Emporia som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och kafeér. Hamnområdet rymmer både industriområde och småbåtshamn.?

Kommunikationer

Centrala Malmö finns på 10-15 minuters avstånd med bil eller buss. Busshållsplats utanför porten.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Övägen 8

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.