Derbyvägen 6C, Jägersro

Fin kontorslokal i Malmö

Om lokalen

Derbyvägen 6C

  • Område

    Jägersro

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    250 kvm

Lokalen

Välkommen till Derbyvägen 6C i Malmö. Här sitter ni bekvämt med med ett rikt serviceutbud i närområdet, bra parkeringsmöjligheter och goda kommunikationer med buss.

Här finns en stor fin kontorslokal om 250 kvm med både separat rumsindelning och öppna kontorsrum.

Bilden på köket är en digitalt stylad bild.

Kontakta oss för mer information.

Området

Jägersro är starkt förknippat med trav- och galoppsport i Sverige eftersom Malmöbanan Jägersro är Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport. Det finns stora planer på att exploatera stadsdelen med bostäder, kontor, skolor, handel och service. I närområdet hittar du Jägerso Center med ett brett utbud butiker och flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå både från Inre och Yttre Ringvägen. Goda kommunikationer med busstrafik i området. Ni når Jägersro center på endast 3

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Derbyvägen 6C

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.