Derbyvägen 6A, Jägersro

Välkommen till detta attraktiva kontor med fint ljusinsläpp i Jägersro. Här kan ni skapa er optimala arbetsplats.

Om lokalen

Derbyvägen 6A

  • Område

    Jägersro

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    450 kvm

Lokalen

Denna lokal är belägen på andra våningen och har ett stort ljusinsläpp. Stort härligt kontor som fördelas på enskilda kontorsrum, ett gigantiskt konferensrum, pentry samt kontorsyta i öppet landskap. I dagsläget finns det 14 st kontorsrum med möjlighet till ytterligare två rum. I anslutning till entrén kan man få en trevlig ljus lounge/reception och ett större mötesrum avskilt från arbetsplatserna. Möjlighet finns att påverka valen av nya ytskikt.

Området

Jägersro är starkt förknippat med trav- och galoppsport i Sverige eftersom Malmöbanan Jägersro är Sveriges äldsta stationära tävlingsbana för hästsport. Det finns stora planer på att exploatera stadsdelen med bostäder, kontor, skolor, handel och service. I närområdet hittar du Jägerso Center med ett brett utbud butiker och flera lunchrestauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är lätt att nå både från Inre och Yttre Ringvägen. Goda kommunikationer med busstrafik i området. Ni når Jägersro center på endast 3

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Derbyvägen 6A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.