Kabingatan 9, Bulltofta

Välskött och modern kontorslokal i Bulltofta

Om lokalen

Kabingatan 9

  • Område

    Bulltofta

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    542 - 1 183 kvm

Lokalen

Välkommen till en fantastisk kontorslokal med en bra blandning av rum, kontor och öppna landskap. Lokalen är försedd med två moderna mötesrum i olika storlekar, perfekta för att hålla möten och presentationer. Här finns även flera cellkontor för den som behöver avskildhet och koncentration. Det öppna landskapet är utmärkt för samarbete och kreativt arbete. Det ingår även en ljus och inspirerande lounge i modern design, där du kan möta upp dina kollegor för en avkopplande stund. Ni har också en unik möjlighet att utöka lokalen med ytterligare ca 640 kvm på plan 1.

Fastigheten är dessutom BREEAM-certifierad, vilket betyder att den är miljövänlig och energieffektiv. Vi är stolta över att bidra till en hållbar framtid samtidigt som vi skapar moderna och välskötta fastigheter som tar din verksamhet till nya höjder.

Kontakta oss gärna för mer info eller för att boka en visning.

Området

Bulltofta ligger i stadsdelen Kirseberg i Malmö med gröna omgivningar och promenadstråk såsom Beijers park samt Bulltofta rekreationsområde. I området finns väletablerade lunchrestauranger, hotell, golfbana och serviceverksamheter i form av massage och kiropraktik. Här hittar du också matbutiken Coop och bank.

Kommunikationer

Med närhet till inre och yttre ringväg skapas goda kommunikationsmöjligheter. Inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.

Parkering

Parkeringsplatser med tillgång till elbilsladdare ingår.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kabingatan 9

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.