Kabingatan 9, Bulltofta

Ljus och inspirerande kontorslokal med flera mötesrum

Om lokalen

Kabingatan 9

  • Område

    Bulltofta

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    641 - 1 183 kvm

Lokalen

Välkommen till en härlig kontorslokal med gott om arbetsplatser i ett öppet landskap. Här har du chans att hyra den perfekta arbetsmiljön för produktivitet och samarbete. Lokalen är försedd med ett flertal mötesrum i olika storlekar, utmärkta för att hålla både enskilda online-möten och större presentationer. Det ingår även en ljus och inspirerande lounge med pentry i modern design, där du kan möta upp dina kollegor för en avkopplande stund. Ni har också en unik möjlighet att utöka lokalen med ytterligare ca 542 kvm på plan 2.

Fastigheten är BREEAM-certifierad, vilket betyder att den är miljövänlig och energieffektiv. Vi är stolta över att bidra till en hållbar framtid samtidigt som vi skapar moderna och välskötta fastigheter.

Kontakta oss gärna för mer info eller för att boka en visning.

Området

Bulltofta ligger i stadsdelen Kirseberg i Malmö med gröna omgivningar och promenadstråk såsom Beijers park samt Bulltofta rekreationsområde. I området finns väletablerade lunchrestauranger, hotell, golfbana och serviceverksamheter i form av massage och kiropraktik. Här hittar du också matbutiken Coop och bank.

Kommunikationer

Med närhet till inre och yttre ringväg skapas goda kommunikationsmöjligheter. Inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.

Parkering

Uppmärkta parkeringsplatser ingår. Det finns även laddningsplatser till elbilar.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kabingatan 9

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.