Höjdrodergatan 29, Bulltofta

Proffsbutik med fantastiskt skyltläge

Om lokalen

Höjdrodergatan 29

  • Område

    Bulltofta

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    1330 kvm

Lokalen

Välkomna att etablera er verksamhet i ett proffsigt läge. Här erbjuder vi en butikslokal med fantastiskt säljläge för er och era bilburna kunder. Som närmsta granne har ni proffsbutikerna Centro kakel och klinker samt Caparol färg. Lokalen ligger med omedelbar närhet till Inre Ringvägen.

Lokalen är uppdelad i butik/showroom, kontor och lager. En del av ytan har ett trevligt och ljust entrésolplan med generöst stora utrymmen. Ytan är optimal för event eller utbildningar eller som ett stort härligt personalutrymme. I anslutning till butiksdelen finns en härlig loungeyta tillsammans med kontor- och mötesrum.

Lagerytan är ljus med takfönster och det finns tillgång till markport (bredd ca 4,3 m och höjd ca 2,5 m). Den totala lagerytan är ca 750 kvm med en takhöjd om ca 4,2 m. I anslutning till lagerdelen finns omklädning med duschmöjligheter.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka visning.

Området

Bulltofta ligger i stadsdelen Kirseberg i Malmö med gröna omgivningar och promenadstråk såsom Beijers park samt Bulltofta rekreationsområde. I området finns väletablerade lunchrestauranger, hotell, golfbana och serviceverksamheter i form av massage och kiropraktik. Här hittar du också matbutiken Coop och bank.

Kommunikationer

Med närhet till inre och yttre ringväg skapas goda kommunikationsmöjligheter. Inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.

Parkering

Finns inhägnad parkering i direkt anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Höjdrodergatan 29

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.