Teknikringen 4 B, Linköping

Kontorslokaler i Mjärdevi

Om lokalen

Teknikringen 4 B

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    512 kvm

Lokalen

Välkommen till Teknikringen 4 i Mjärdevi där vi nu kan erbjuda mycket fina kontorslokaler.

Kontorslokalen om ca 512 kvm har genomgående textilmattor och är uppdelat på flera enskilda rum, alla med glaspartier ut mot korridoren, samt är utrustat med konferensrum, pentry och en stor trevlig öppen yta.

Välkommen att kontakta oss för visning eller mer information!

Området

Sedan 1984 har företagsparken Mjärdevi i Linköping varit en plats där talang växer. Det började med etableringen av ett fåtal forsknings- och teknikföretag. Idag har miljön vuxit till att bli ledande inom innovation och teknik. Här finns Linköping Science Park, som rymmer cirka 400 företag inom innovativ teknik med 7 000 anställda. I närheten hittar du all önskvärd service så som restauranger, gym, frisör med mera. I närområdet ligger även Linköpings golfklubb med dess vackra grönområden.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med busstrafik till Linköpings centrum och Resecentrum på bara 10 minuter. Det är snabb access till E4 med bil och det finns fina cykelvägar i området som tar er vidare mot centrum och Universitet.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i nära anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Teknikringen 4 B

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.