Teknikringen 8D, Linköping

Ljust kontor med närhet till service

Om lokalen

Teknikringen 8D

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    50 kvm

Lokalen

Välkommen till Teknikringen 8D. Nu erbjuds ett ljust och fint kontor beläget på plan 1 i fastigheten. Här finns både textilmatta och nyligen uppfräschade väggar. Lokalen är anpassad för 6 personer och passar det mindre företaget. I detta privata kontor kan du arbeta ostört och effektivt med goda grannar. Som hyresgäst delar du gemensamhetsutrymmen med andra.

Här ingår:
- Privata kontorsrum
- Mötes och konferensrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Fullt utrustat pentry med micro
- Öppet gästnätverk
- Städning av gemensamma ytor
- Fri parkering
- Egen postbox med låsbart fack
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Sedan 1984 har företagsparken Mjärdevi i Linköping varit en plats där talang växer. Det började med etableringen av ett fåtal forsknings- och teknikföretag. Idag har miljön vuxit till att bli ledande inom innovation och teknik. Här finns Linköping Science Park, som rymmer cirka 400 företag inom innovativ teknik med 7 000 anställda. I närheten hittar du all önskvärd service så som restauranger, gym, frisör med mera. I närområdet ligger även Linköpings golfklubb med dess vackra grönområden.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med busstrafik till Linköpings centrum och Resecentrum på bara 10 minuter. Det är snabb access till E4 med bil och det finns fina cykelvägar i området som tar er vidare mot centrum och Universitet.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i nära anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Teknikringen 8D

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.