Fabriksgatan 29/Nygatan 30, Kalmar

Ljus och trevlig kontorlokal

Om lokalen

Fabriksgatan 29/Nygatan 30

  • Område

    Kalmar

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    827 kvm

Lokalen

Välkommen till Fabriksgatan 29/Nygatan 30 i Kalmar. Till lokalen hör tre konferensrum ett antal mindre mötesrum samt tysta rum och ett stort pausutrymme. Lokalen är i gott skick. Den är utformad som ett öppet, ljust kontorslandskap men för den som föredrar kontorsrum går det att konvertera kontorslandskapet till flera mindre kontorsrum. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Kalmar centrum erbjuder ett brett utbud av restauranger, butiker och trevliga promenadstråk vid Systraströmmen. Här finns all önskvärd service. Kalmar är en av Sveriges äldsta städer och förknippas med en mängd historiska minnesmärken. Intill vattnet ligger bland annat vackra Kalmar slott och stadsparken.

Kommunikationer

Lättillgänglig fastighet med gångavstånd till buss- och tågstation.

Parkering

Det finns garage- eller parkeringsplatser i fastigheten att hyra i mån av plats. Avgiftsbelagd långtidsparkering i närheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Fabriksgatan 29/Nygatan 30

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.