Kaggensgatan 30, Kalmar

FirstOffice Kalmar City är ett mindre kontorshotell med ljusa och trevliga kontorsytor. Anläggningen är centralt belägen med närhet till allt.

Om lokalen

Kaggensgatan 30

  • Område

    Kalmar

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    12 - 40 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Kalmar City!

FirstOffice Kalmar City är ett mindre kontorshotell med ljusa och trevliga kontorsytor. Anläggningen är centralt belägen med närhet till allt.

Här erbjuder vi privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 15 rum, fördelade på två våningsplan, i storlekarna 12-40 kvm. Lämpliga för 1-2 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Mötes- och konferensrum i olika storlekar
- Tillgång till gemensam uteplats
- Wifi
- Städning av gemensamma ytor
- Möjlighet till garageplats finns (hyres separat i mån om plats)
- Egen postbox med låsbart fack
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Med citypulsen utanför entrén erbjuder FirstOffice Kalmar City närhet till restauranger, butiker och varuhandel. Mycket goda kommunikationsmöjligheter i form av buss och tåg samt närhet till vackra promenadstråk längst med vattnet.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.

FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kaggensgatan 30

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.