Vi skapar utrymme för att utveckla din affär

Välkommen till Corem, ett av Sveriges ledande kommersiella fastighetsbolag!

Vi förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva lägen i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Genom att Corem under juni 2021 förvärvat Klövern och dess breda fastighetsbestånd med tonvikt på kontor, utökas och breddas vårt erbjudande betydligt. Tillsammans skapas ett av Nordens ledande kommersiella fastighetsbolag, med ett brett utbud av lokaler som gör det möjligt för våra kunder att utveckla sin affär. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Här på corem.se har vi samlat en stor mängd information om vår verksamhet. Här kan du söka ledig lokal, läsa om vårt fastighetsbestånd, hitta kontaktuppgifter, ta reda på hur vi arbetar med hållbarhet, fördjupa dig i finansiell och aktierelaterad information, läsa om hur det är att jobba hos oss – och mycket mer.  Självklart kan du som kund också göra en serviceanmälan och snabbt komma i kontakt med oss.

Hoppas du hittar vad du söker! Tveka inte att höra av dig annars.