Ett modernt hållbart boende nära stan, med havet och naturen runt knuten

Centralt i Nacka strand utvecklar Corem, under varumärket Tobin Properties, de första husen i vad som kommer bli ett levande kvarter av bostäder. Tillsammans med arkitektkontoret DinellJohansson presenteras K1. 60 st lägenheter där form, funktion och genomtänkt design står i fokus med syfte att skapa bostäder som är hållbara över tid.

Försäljningen har skett etappvis och startade hösten 2021. De två första etapperna sålde slut och för närvarande är 48 av de 60 lägenheterna sålda.

Är du intresserad av en lägenhet eller har frågor är du välkommen att kontakta våra duktiga fastighetsmäklare på Widerlöv Nyproduktion. Du finner kontaktuppgifterna till dem längre ner på sidan. Här hittar du även mer detaljerad information om lägenheterna, området och vad det innebär att köpa nyproduktion. Bifogade dokument har vi placerat längst ner.

Välkommen hit!

K1 Nacka strand

ARKITEKT

Dinell Johansson

 

BYGGSTART

Q3 2020

 

INFLYTTNINGSÅR

Planerad inflyttning Q3 2023

 

ANTAL BOSTÄDER

60

Status

Nära till stan.
Nära till allt.

Det är inte bara det att Nacka strand ligger ytterst välplacerat mellan stad och skärgård, det är även det att det finns så många olika sätt att ta sig dit och ifrån. Cykel, bil, el-sparkcykel, longboard, MC, buss, färja. Och om några år även tunnelbana. Oavsett färdsätt, är det alltid enkelt att färdas hit. För alla vägar bär ju till slut till Nacka strand…

Upplev ett nytt sätt att bo

Lägenheterna på fastighetens insida delar utsikt mot innergården som är en naturlig del av det berg och den skog som har stått här sedan tidernas begynnelse. Många av lägenheterna har balkong eller terrass, vissa erbjuder även sjöutsikt. Materialen har valts med omsorg utifrån höga krav på design, kvalitet och hållbarhet. Tack vare nya smarta lösningar skapas flexibilitet vad gäller rumsindelning och funktion, allt för att passa den moderna familjens föränderliga behov. Det här ska vara ett hem att kunna leva länge i. Det finns totalt 60 lägenheter, i storlek från 1 rok på 31 kvm till 5 rok på 110 kvm.

 

Du känner säkert också av det, det är en ny tid nu. Människan har kommit till ett vägskäl – antingen fortsätter vi som förr eller så börjar vi leva på ett nytt sätt. Med mer balans i livet. Med mer livskvalitet i vardagen. Med mer tid för oss själva, och med varandra. Lite närmare, och lite mer på distans. Samtidigt.

Corem Property Group

Bostadsväljaren

Här ser du vilka lägenheter som finns tillgängliga just nu. Reservation för förändringar som har skett nyligen.

Bilder

Bekanta dig med ditt nya kvarter

Hela Nacka strand är en kuperad och varierad stadsdel som erbjuder en mängd olika aktiviteter och upplevelser. Har du inte varit där på ett tag, har vi samlat lite bilder så att du kan friska upp minnet.

Att köpa nyproduktion

Vi lägger stor vikt vid att du som köper en bostadsrätt av oss skall känna dig trygg och delaktig genom hela processen. Här delar vi med oss av hur en resa generellt sett ser ut tillsammans med oss – från intresse till tillträdd bostad.

Läs mer här

Kontakta mäklare

Dokument

Om Corems bostäder

Vi vet att du som bostadsköpare är både engagerad och medveten. Inte minst när det kommer till arkitektur och design. Därför lägger vi stor vikt vid att skapa bostäder med en känsla och en identitet som känns attraktiv och trivsam. Vi vill gå emot schablonbilden av vad nyproduktion är och visa att det går att ingjuta själ i något som är helt nytt.

Corem är en av fastighetsbranschens största aktörer vilket borgar för stabilitet och långsiktighet. För dig som kund innebär det en trygg bostadsaffär.